Зі студентами-журналістами зустрінеться Галина Вдовиченко

Завтра, 30 листопада, філологічний факультет Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відвідає провідна письменниця та журналістка, заступник головного редактора львівської газети «ВИСОКИЙ ЗАМОК» Галина Вдовиченко. У рамках свого візиту на Буковину пані Галина ділитиметься досвідом із майбутніми журналістами.
Початок зустрічі о 13 годині.
Запрошуються усі бажаючі.


Галина ВДОВИЧЕНКО народилась у 1959 році на Кольському півострові (Росія) в сім'ї військового. У дитинстві разом з родиною часто переїжджала з місця на місце. Навчалась у школах Івано-Франківська, Рави-Руської, Москви. Закінчила філологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. Автор трьох романів ? «Хто такий Ігор?», «Тамдевін», «Пів’яблука». Працює заступником головного редактора щоденної газети «ВИСОКИЙ ЗАМОК». У журналістській діяльності її ваблять теми літератури, музики, мистецтва, соціуму.

7 коментарів

Сергій Вальчишин
це повинно бути цікаво! Ну ( в крайньому випадку) на видавничій справі не будемо — то теж +_)))))ну то я так…
Лілія Шутяк
а хто сказав, що не будете на «Видавничій справі»)))?
Сергій Вальчишин
в принципі — ніхто))) просто зустріч о 13:00. то я так просто з дуру написав. До речі, Любов Євгенівна так за Вкурі ком стала стежити, цікавиться ним щоразу. З чого б це?
Лілія Шутяк
Здоровий журналістський інтерес)
Ірина Мороз
Чудово! Представники від третього курсу теж будуть: Р У нас якраз із четвертої пари відпустили (:
А де саме відбуватиметься зустріч?!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте