Багато галасу з нічого, або знову про бідного Філіпа


Однією з найбільш обговорюваних подій останнього тижня залишається конфлікт між російським естрадним співаком Філіпом Кіркоровим та другим режисером церемонії «Золотий грамофон-2010» Мариною Яблоковою. Нагадаємо, що інцидент відбувся на репетиції в Кремлівському палаці перед виступом співака на церемонії «Золотий грамофон». За словами адвоката Яблокової Сергія Жоріна, Кіркорова обурив прожектор, направлений йому в очі, і він в грубій формі став ображати Яблокову, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції. «Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде відрегульовано, на що Кіркоров вибухнув нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа перестати її ображати. Той оскаженів і з криками: «Я тебе уб’ю!» – підбіг до неї і ударив рукою по обличчю», – розповів Жорін.
«Інцидент відбувся при великій кількості свідків, — додав він. — Від удару Марина впала. Кіркоров підійшов до неї ближче, узяв руками за волосся і почав бити ногами в ділянку грудей і живота, поки один з очевидців не відтягнув її убік», – сказав Жорін.
За словами адвоката, Яблокова від падіння знепритомніла, а опам`ятавшись, відчула сильний головний біль і нудоту. Лікарі зафіксували у неї численні гематоми і струс мозку.
Зараз Філіп Кіркоров знаходиться у психіатричній клініці. В Інтернеті уже «гуляє» безліч кумедних переробок ексклюзивного інтерв’ю-зізнання зірки, яке він дав ведучому Андрію Малахову. Чи справді Філіп Кіркоров важко хворий, чи це черговий спосіб привернути до себе увагу зірки, яка втрачає популярність – поки не ясно. Тому висновки глядачеві доведеться робити самостійно.
За матеріалами УНІАН






10 коментарів

Ірина Тригуб
чесно, я навіть до кінця не додивилася. якийсь маразм. невже бажання бути популярним штовхає на отаке? деколи хочеться порадити їм всім публічне самогубство. це точно надовго приверне увагу і наробить багато шуму.
Лілія Шутяк
Ірино, Ви жорстока)))) Але, справді, ця ситуація дууууже неоднозначна! Якщо ти хворий, то чому не має підтвердження лікарів? Де їхні коментарі? У іншому випадку потрібно відповідати за свої дії. Як на мене, це дещо схоже на погано організоване шоу.
Ірина Тригуб
може я і жорстока, але дуже сумніваюся, що як в людини такі проблеми з психікою, то вона про це трубіти буде на всі сторони. так що це не дещо схоже, а дуже навіть явне шоу.
Святослав Вишинський
Після публічного самогубства шоу не матиме продовження — хіба що у формі публічного поховання, а далі не менш публічного перепоховання, з можливими скандалами, відрізаними трамваями головами та ін. "історіями".
Лілія Шутяк
І все таки: show must go on…
Ірина Тригуб
ну якщо самогубство гарно організувати, то потім можна не менш шумно воскреснути)
Лілія Шутяк
Просто як термінатор...)
Володимир Карагяур
Філю вже не влаштовує та форма популярності яка в нього є… Він хоче бути ще молодим як Білан чи ба навіть Басков, теж молодший. А йому вже пора переходити на вид популярності такий як у Газманова, як у Лещенко і тд. Старіє…
Оксана Баланюк
О_о Кіркоров боїться шо про нього забудуть, то й піариться чим може…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте