Літературне місто Чернівці

Центр Буковинознавства презентує українське видання книги літературознавця і перекладача Петра РИХЛА та художника Олега ЛЮБКІВСЬКОГО під назвою „Літературне місто Чернівці”. А також – том наукових студій „Австрія та Україна в ХХ столітті” за редакцією Міхаеля Діппельрайтера та Сергія Осачука.
Місце зустрічі: Чернівецький художній музей.
Час: 14 грудня, 17 година.
Вхід: вільний і бажаний.

7 коментарів

Святослав Вишинський
Неможливо збагнути, чому презентації малотиражних книг і в без того невеликому місті з незначною читацькою аудиторією проводяться одночасно в одні і ті ж дні — та в один і той же час, вимушено розділяючи публіку між двома літературними заходами, або стрімко змінюючи плани решті організаторів.
Лілія Шутяк
Публіка повинна обирати, який захід їй більше до вподоби. А вибір, як відомо, основна підвалина демократії
Лілія Шутяк
… чи одна з основних))))
Святослав Вишинський
Як наслідок, замість сприяння органічному розвитку літературного середовища відбувається взаємне перешкоджання цьому процесу. Мова про конкуренцію та вибір може йти, коли є не тільки значна пропозиція, але й значний попит. Наскільки ж мені відомо, презентація в художньому музеї суттєво порушила давно запланований та анонсований приїзд одного із письменників у «Literatur Cafe».
Лілія Шутяк
Ну, це проблеми «давно запланованого та анонсованого письменника у «Literatur Cafe». Вибір робити глядачам.
Святослав Вишинський
Проблеми в таких ситуаціях у тому, що страждає один із організаторів тільки тоді, коли він достатньо гнучкий, щоб поступитись і скорегувати власні плани. В іншому разі програють обидва — а, значить, програють глядачі, що зазвичай і відбувається.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте