Lviv Social Media Camp


Ось знайшла інформацію в інтернеті — спішу поділитись!
Присутність на Lviv Social Media Camp обов’язкова для всіх, хто вважає себе причетним до розвитку Інтернету в Україні. Це особливо стосується нашої блоґерської спільноти.
Розуміючи це, ми спеціально виділили 15 безкоштовних запрошень для українських блоґерів, які першими опублікують у своїх блоґах анонс Lviv Social Media Camp (достатньо всього лиш дати лінк на програму конференції та описати чому Ви хочете її відвідати).
Для того, щоб запрошення дістались активним учасникам блоґерської спільноти, ми встановили невелике обмеження: запрошення можуть отримати лише власники самостійних (stand alone) блоґів, з PageRank не менше одиниці або ТИц не менше десяти.
Після опублікування анонсу події, надсилайте посилання на допис та свої контактні дані на адресу: info@emarketingblog.com.ua до 10 лютого.  Але не зволікайте, кількість безкоштовних запрошень обмежена.
Програму дивіться тут: smcamp.com.ua/agenda/
P.S. Якщо з якихось причин Ваш блоґ не вписується у наведені вище обмеження, але Ви все одно вважаєте, що безкоштовне запрошення належиться Вам – напишіть нам чому Ви так думаєте на info@emarketingblog.com.ua. Можливо ми зможемо Вам допомогти :).

3 коментарі

Ігор Гамаль
Тобто, Ви хочете нас «порадувати» перспективою прочитати даний анонс 15 разів на ВКурсі? :)
Лілія Шутяк
Та ні, думаю одного разу вистачить))))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте