Філармон і Я

Сьогодні відкрила для себе… філармонію. Не подумайте, що прийшла туди вперше, зовсім ні! Просто ніколи не випадало нагоди (та й що гріха таїти — бажання) витрачати час на класичну музику. Добре у школі вчителі постарались: з класу, мабуть, шостого, змушуючи учнів ходити до філармонії на різні концерти! Де там 12-річній дитині збагнути велич Бетховена чи проникливість Моцарта. Не кажу, що зараз я спец у класичній музиці, але все-таки сприйняття не те й сякий-такий досвід за плечима...

Так-от, що мене вразило найбільше. По-перше, музика. Іноді відчувала, що «провалююсь» у якийсь невідомий світ, абсолютно втрачаючи просторову орієнтацію. По-друге, те, що побачила там купу знайомих людей, яких у філармонії ніколи не очікувала зустріти. І, по-третє — нарешті тут зробили ремонт, поставили нові стільці й перефарбували стіни! Як-не-як, а приємно насолоджуватися класичною музикою в оновленому, по-справжньому європейському залі, куди не соромно прийти з друзями і гарно провести вечір. Обов'язково відвідаю філармонію найближчим часом. І вам раджу! 

1 коментар

Крістіна Кельті
Концерт був неймовірним! У п*ятницю, 8 квітня, гратимуть 5 симфонію Бетховена. Сподіваюсь, що випаде нагода відвідати. Жива класична музик апронизує всі клітини тіла. До речі, ще й діє лікувально! Давно вже доведено, що саме класична музика гармонізує особистість, а гармонізує через нейро-гуморальну регуляцію. Так як музика (класична!) впливає на структури рідин, а ми ж то з рідин=) так що це не тільки естетична насолода, а ще й користь для здоров*я=) А ще це нагода зустріти всіх тих културних поціновувачів, які відвідають подібні заходи і це — Ваші знайомі=)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте