Новий статус українських журналістів

Приємно, коли тебе оцінюють «по заслугах»...
 







 
 

8 коментарів

Віталій Шарлай
Лілія, не бери це на свій рахунок, Він сказав 80 %, однак це не ВСІ!
80% це роблять тому, що інших способів задовольнити базовий рівень піраміди потреб людини Маслоу — не можуть, або не знають як. А можливо навіть багатьох залякують, що є фактом!
Лілія Шутяк
Я переймаюся тим, чому людина, недотична до журналістики, публічно робить подібні заяви???
Святослав Вишинський
На якій підставі людина, прямо недотична до професії, не може виносити судження про професію, якщо є безпосереднім замовником або споживачем її продукції?
Лілія Шутяк
Звісно, може. У нас же демократична держава: кожен говорить, що хоче і як вміє. Але просто важко адекватно реагувати на подібні заяви…
Святослав Вишинський
Ян Табачник об'єктивно констатував стан справ у професійній журналістиці, котра в громадсько-політичній сфері давно стала найманством. Достатньо того, що більшість журналістів самі це визнають, хоч переважно і не на публіку.
Віталій Шарлай
На жаль, але це правда.
Віталій Шарлай
Придивляючись це відео знову, починаю розуміти, що почався тотальний наступ на нашу свідомість. Ви тільки послухайте Ганна Г.: «тільки при нинішній владі можливо те, що неможливо було при попередній — свобода слова». І ці слова я чую не перший, не другий і не десятий раз. Більше… Напевно, що я не один такий.
Певно треба згадати чарівне слово — «компенсація». Тобто створюючи масовий образ і тотальний шум т.зв. «свободи слова», цим самим його позбуваються.
Але краще, щоб я помилявся.
Михайло Шморгун
Я погоджуся з кожним словом Яна Табачника, тільки тоді, коли він скаже процент Холуїв серед депутатів, серед чиновників, серед «зірок шоу-бізнесу»… напевне, кожен має по собі судити!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте