Як я НЕ поїхала на тренінг


Уперше зіткнулася з проблемою вітсутності залізничних квитків. Запросили мене на тренінг для журналістів під назвою «Футбол – мова порозуміння. Ксенофобія – поза грою!», який відбудеться у Києві 21 квітня. Страшенно хотіла поїхати, адже двічі подавалась на цей семінар і нарешті таки запропонували взяти участь! Але, як на зло, на потяг до Києва квитки були, а от назад – ні. «Привітна» касирка запропонувала мені натомість: «Відсвяткуйте Паску в Києві». Так і хотілося їй побажати того самого, але стрималась.
А пропускаю я купу всього цікаво:
 
СЕСІЯ 1
Україна в переддень Євро-2012: проблеми прав людини в контексті взаємин між ,, свій”– ,, не свій”. Політика держави щодо протидії словесній та фізичній агресії і поглиблення міжетнічного порозуміння в суспільстві.
СЕСІЯ 2
,, Англійська хвороба” і журналістська відповідальність у висвітленні спортивних подій. Досвід британських мас-медіа.
СЕСІЯ 3
Атрибути футбольних вболівальників. Дозволені та заборонені символи на стадіонах. Правила УЕФА та дисциплінованість українських фанів.
СЕСІЯ 4
Застосування мови ворожнечі – це гол у свої ворота. Хто, кого і як називає. Уникнення штампів та стереотипів. Роль мас-медіа та активістів громадського руху  в ескалації  або розв'язанні ситуацій, пов’язаних з інцидентами або агресивними зіткненнями.
СЕСІЯ 4
Як донести свої меседжі до аудиторії. Використання нових медіа.
 
Тому для організаторів подібних тренінгів маю невеличке прохання: враховуйте, будь ласка, таку штуку як відстані та свята. Це має важливе значення для тих, хто залежить від розкладу потягів.

17 коментарів

Святослав Вишинський
Одна з ключових проблем Чернівців — відсутність повноцінного залізничного сполучення з Північною, Південною і Східною Україною. З двох потягів, що курсують до Києва, половина вагонів призначена для Тернополя, Хмельницького, Вінниці. У зворотньому напрямку у «відносно» адекватний час курсує тільки потяг № 627 Київ-Чернівці. Не кажучи про відсутність прямого сполучення через Кам'янець-Подільський і тривалість руху «швидкого» потяга до столиці — 15 год.
Маріанна Антонюк
житейський анекдот: потяг Чернівці — Київ уже близько місяця через Вінницю… не ходить! Там десь біля Вінниці, бачте, колію ремонтують… Залишається автобус. А коли минулої суботи після зустрічі блогерів Вкурсі мій чоловік прибув на автовокзал, аби о 22.00 рейсовим автобусом виїхати на Вінницю, де мав відповідальні справи, з'ясувалося, що рейс скасували!!! Не питайте, як він добирався до тої Вінниці (бо мусив там бути) — Лілії такі авантюри навряд чи підійдуть. Не питайте і як назад добирався. Але доби для «кругосвітньої» (світ просто маленький) подорожі Чернівці-Вінниця-Чернівці йому вистачило. І було весело :)
Лілія Шутяк
Добре те, що добре закінчується)))
Лілія Шутяк
Наразі намагаюся домовитися з поетом Олегом Коцаревим, єдиним надійним київським колєгою, аби він придбав мені квиток з Києва до Чернівців на автобус. Тримайте за мене кулаки!!!
Остап Ножак
То ти вперше зіткнулася з такою ситуацією??? Зі мною таке бувало не раз (але то швидше через необачність: не враховував наближення свят або просто запізно брався за броню). Тримаю за тебе кулака! Стара, я в тебе вірю!!!
Лілія Шутяк
Ги, а я завбачлива, тому чекаю результатів коцаревих пошуків квитків)))
Володимир Антонюк
Насправді з Києва на Чернівці їде гора всякого транспорту. Ще більша гора їде до Хмельницького. Як варіант можна добиратися швидкісними потягами до хмельницького, а потім маршрутками на Чернівці. Є екстремальний варіант на попутних машинах, але це не для молодих і гарних дівчат — трохи небезпечно. А ще з Києва їде безліч маршруток, що з ними також можна звязатися. Маю з десяток номерів. З цього всього — виїхати з будь-якого міста будь- коли нескладно. Варто тільки мати варіантів більше ніж 1. Удачі. ;)
Лілія Шутяк
Дякую за інформацію! Бачу, ця тема зачепила багатьох)))
Володимир Антонюк
є такий Чоловік — Василь Федотович — у нього парочка бусиків — якщо вже буде зовсім критично (хоча варто подзвонити раніше) — то можна і на цих спрінтерах вискочити. Якщо у нього немає місць, то він може допомогти знайти у його колег. Його телефон — 050 570 9762. Опиши проблему і він, якщо зможе, то жопоможе.
Володимир Антонюк
«Допоможе», апічатка, якась нєкультурна получилась ;)
Лілія Шутяк
Йой, народ, дякую!!!
Галина Єреміца
Я вірю, що тобі це вдасться. У мене в цьому плані шалений досвід — ячасто за 10 хвилин до відправки транспорту діставала квитки.Успіхів!!!
Лілія Шутяк
Народ, я таки їду!!! Тримайте за мене кулаки! Дякую організаторам за розуміння і фінансову підтримку)
Остап Ножак
УРА!!! Тобі організатори виділили гелікоптер, правда?!))))))
Лілія Шутяк
Щось таке) Буду тепер як олігарх — літати)))
Остап Ножак
ок, голосую за тебе на наступних вибирах)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте